Pintura

A Tricapa ens esforcem cada dia per oferir un servei professional als nostres clients , per això, estem a l’última en el referent a les tecnologies de la pintura i l’assecat, hem apostat per la tecnologia “Symach” per a cabines d’assecat d’última generació.

La sèrie SIMACH aconsegueix un assecant uniforme a totes les parts del vehicle gràcies al control la temperatura  amb un marge de temperatura molt petit,  ens permet estalviar en temps en pintura i vernís, alhora que genera menys emissions de CO 2. Aconseguim dos objectius alhora, donar un servei més ràpid i fer del nostre Centre de l’Automòbil una empresa cada dia més sostenible i ecològica, i tot això garantint uns acabats immillorables, comparables als acabats de fàbrica.

BoxA la nostra secció de pintura també disposem de tres box de reparació ràpida, per donar un servei exprés de reparació obtenint uns resultats excel·lents.

A la nostra cabina de barreja de pintura preparem les pintures amb base a l’aigua de millor qualitat del mercat i obtenim els colors desitjats, que prèviament hem escanejat amb el nostre equip de lectura cromàtica, per poder tenir la certesa que el color és l’exacte.

ReciclatgeProporcionem un ambient de treball net per protegir la salut del nostre personal, i eines de la més alta qualitat per poder garantir de per vida els nostres treballs de pintura.

Els treballs de pintura a les carrosseries, estan fent-se cada vegada més complexos i complicats però alhora amb uns resultats espectaculars pel que fa a la pintura i terminacions, avançant dia a dia en qualitat, varietat i respecte al medi ambient.

Pintar un automòbil, és un procés que requereix el domini del emmascarat, polit, coneixement del material i pintat.

Anuncis